Loading...
Hem| Retur & Byte

Retur & Byte

Vi erbjuder gratis returer och byten av varor inom 30 dagar efter leverans i original, nya och även varor som borde kunna säljas igen.

 

Produkter måste returneras oanvända, otvättade, oskadade, oanvända och med alla originaletiketter kvar.

 

Vi rekommenderar att du provar skor på insidan för att behålla originalskicket. Skokartonger är en viktig del av produktpresentationen och ska returneras oskadade tillsammans med skorna och extra snören.

 

Produkter köpta i butik ska returneras i butik. Produkter köpta online måste returneras via vår hemsida.

 

Om du får skadade eller defekta produkter eller upplever ett kvalitetsproblem, vänligen kontakta vår kundtjänst för hjälp.

 

För närvarande erbjuder vi inga returalternativ eller byten av gåvor och kan inte tillhandahålla förbetalda returetiketter för beställningar som returneras från länder utanför USA. Internationella kunder står för alla fraktkostnader till och från vår anläggning. Alla utbyten är beroende av produkttillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att ge en återbetalning i stället för ett utbyte under alla omständigheter.

 

Observera: Återbetalningar kommer att utfärdas baserat på den ursprungliga betalningsformen. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan din retur behandlas när den anländer till vår anläggning. Du kommer att få ett e-postmeddelande när din retur har behandlats och vi har utfärdat din återbetalning.